Ziua Europeana a Avocatilor editia 2017 va avea loc la 25 octombrie iar tema din acest an este: "Avocatii in e-volutie: care este modalitatea in care transformarile digitale pot sa consolideze relatia dintre justitiabil si avocat"

Editia 2017 a "Zilei Europene a Avocatilor" va avea loc la 25 octombrie iar tema din acest an este "Avocatii in e-volutie: care este modalitatea in care transformarile digitale pot sa consolideze relatia dintre justitiabil si avocat".

Ediția 2017 a Zilei Europene a Avocaților va avea loc la 25 octombrie. Ziua Europeană a Avocaților celebrează Statul de drept și rolul indispensabil al profesiei de avocat în apărarea acestuia, precum și valorile comune ale avocaților și contribuția acestora la sistemul judiciar.

Tema din acest an este „Avocații în e-voluție: care este modalitatea în care transformările digitale pot să consolideze relația dintre justițiabil și avocat”.

Evenimentul își propune să familiarizeze cetățenii cu noile tehnologii puse la dispoziția profesiei de avocat și efectul pozitiv al acestora asupra evoluției relației dintre avocați și justițiabili.

Toate asociațiile profesionale și barourile sunt încurajate să organizeze evenimente în țările lor în scopul de a oferi Zilei Europene a Avocaților o acoperire cât mai largă. Mai multe informații vor fi disponibile pe pagina de internet a CCBE în următoarele săptămâni.