Uniunea Nationala a Barourilor din Romania transmite felicitari domnului avocat Plosnita Emanoil, noul Presedinte ales al Uniunii Avocatilor din Republica Moldova!

Uniunea Nationala a Barourilor din Romania transmite felicitari domnului avocat Plosnita Emanoil, noul Presedinte ales al Uniunii Avocatilor din Republica Moldova!

Uniunea Națională a Barourilor din România

Către

Uniunea Avocaților din Republica Moldova
În atenția domnului avocat Ploșnița Emanoil, Președinte

Uniunea Națională a Barourilor din România transmite felicitări domnului avocat Ploșnița Emanoil, noul Președinte ales al Uniunii Avocaților din Republica Moldova!

În numele Corpului avocaților din România, vă dorim putere de muncă pentru ducerea la îndeplinire cu succes a proiectelor propuse, inclusiv a celor ce privesc colaborarea inter-instituțională între Uniunea Națională a Barourilor din România și Uniunea Avocaților din Republica Moldova, potrivit Memorandumului de înțelegere privind cooperarea dintre Uniunea Națională a Barourilor din România şi Uniunea Avocaţilor din Republica Moldova semnat de cele două instituții la 17 noiembrie 2012 și înțelegerilor convenite la întâlnirea bilaterală între reprezentanții conducerilor profesiei de avocat din România și Republica Moldova care a avut loc la Mălini în județul Suceava în perioada 14-16 octombrie 2016.

Ne manifestăm încrederea că proiectele propuse privind relaÈ›iile de conlucrare directe ce urmează a fi stabilite între barourile din Republica Moldova ÅŸi barourile de pe raza CurÈ›ilor de Apel Suceava, IaÈ™i, Bacău È™i GalaÈ›i se vor dezvolta astfel cum s-a convenit la întâlnirea dintre conducerea U.A.R.M. È™i U.N.B.R. cu ocazia Forumului România – Republica Moldova în domeniul JustiÈ›iei “Reforma justiÈ›iei È™i lupta împotriva corupÈ›iei în perspectivă europeană”, desfășurat la ChiÈ™inău la 10-11 noiembrie 2016.

Cu alese salutări colegiale,

Președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România

Av. dr. Gheorghe FLOREA