Scrisoarea de multumire privind participarea la Congresul avocatilor 2018 transmisa de doamna avocat Maria ÅšlÄ…zak, vicepresedinte al Comitetului PECO (Pays d'Europe Centrale et Orientale) al Consiliului Barourilor si Societatilor de Drept din Europa (CC

Scrisoarea de multumire privind participarea la Congresul avocatilor 2018 transmisa de doamna avocat Maria ÅšlÄ…zak, vicepresedinte al Comitetului PECO al CCBE

SLAZAK & PARTNERS

Membru al Asociaţiei Europene a Avocaţilor (AEA – EAL)

25 Aprilie 2018

Domnului Gheorghe FLOREA

PreÅŸedinte

Uniunea Naţională a Barourilor din România

Stimate domnule PreÅŸedinte,

A fost o adevărată plăcere și onoare să particip la Congresul Avocaţilor din România de la București și am avut ocazia excepţională de a sărbători împreună cu colegii români  Aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire a Transilvaniei cu Regatul României și nașterea Statului Român Modern. Și noi, polonezii, celebrăm în acest an 100 de ani de la recâștigarea independenței de către Polonia după o perioadă de 123 de ani de aservire.

Mă bucur că am avut posibilitatea de a discuta cel mai important subiect pentru avocaţi, respectiv despre etica profesională și, în special, despre secretul profesional. Suntem o profesie de încredere publică și, prin urmare, trebuie să respectăm cele mai înalte standarde etice pentru binele cetăţenilor.

Am fost copleșită de ospitalitatea dumneavoastră, precum şi de organizarea perfectă a evenimentului. Aș dori să vă mulțumesc pentru acordarea titlului de membru de onoare al UNBR. A fost un moment foarte emoționant, o dovadă a legăturilor de prietenie și unitate dintre avocaţii români şi cei polonezi.

Cu aleasă considerație,

Maria SLAZAK

VicepreÅŸedinte PECO – CCBE