Proiect 2018: continua demersurile pentru accesul avocatilor la documentarea juridica in sistem on line

Proiect 2018: continua demersurile pentru accesul avocatilor la documentarea juridica in sistem on line

UNBR se preocupa in mod constant de încurajarea și asigurarea accesului avocaților la resursele de documentare juridica (detalii aici: http://www.unbr.ro/cu-ocazia-sarbatoririi-zilei-europene-a-avocatilor-2017-comisia-permanenta-a-unbr-in-sedinta-din-24-octombrie-2017-electronica-a-decis-distribuirea-unui-numar-de-11-000/).

Avocații din Baroul București beneficiază de o reducere de 40% pentru membershipul de documentare juridică JURIDICE.ro, care asigură accesul la transmisiunile live, înregistrările video și transcripturile conferințelor și dezbaterilor organizate de Societatea de Științe Juridice (detalii aici: https://www.baroul-bucuresti.ro/stire/acord-baroul-bucuresti-societatea-de-stiinte-juridice).

JURIDICE.ro este un proiect al Societății de Științe Juridice, unul dintre partenerii importanți ai Uniunii Naționale a Barourilor din România.

Facilitatea oferită exclusiv avocaților din Baroul București este încurajatoare !

Pentru ca toți membrii Corpului profesional să beneficieze de această facilitate, ea poate fi extinsă pentru avocații din toate barourile, la solicitarea acestora, inclusiv prin implicarea UNBR.