Demersurile UNBR privind adoptarea Conventiei Europene privind profesia de avocat de catre Comitetul de Ministri, la recomandarea Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei.

Propunerea are un puternic sprijin din partea UNBR si este sustinuta de asemenea de Consiliul Barourilor si Societatilor de Drept din Europa (CCBE), care reprezinta barourile si societatile de drept din 45 de tari.

Publicăm demersurile întreprinse de Uniunea Națională a Barourilor din România privind adoptarea Convenţiei Europene privind profesia de avocat de către Comitetul de Miniștri, la recomandarea Adunării Parlamentare a Consiliului Europei.

Scrisoare adresată de UNBR Ministerului Justiției referitor la Recomandarea Adunării Parlamentare CE nr. 2121 din 24.01.2018 pentru elaborarea unei Convenţii Europene privind profesia de avocat;

Scrisoare adresată de UNBR Ministerului Afacerilor Externe referitor la Recomandarea Adunării Parlamentare CE nr. 2121 din 24.01.2018 pentru elaborarea unei Convenţii Europene privind profesia de avocat;

Recomandarea 2121 din 24.01.2018 pentru elaborarea unei Convenţii Europene privind profesia de avocat;

Documente adoptate în cadrul reuniunii Comitetului Permanent al CCBE în 20 octombrie 2017 pentru elaborarea unei Convenţii Europene privind profesia de avocat.