Dam publicitatii "Raportul privind propunerile C.A.A. de modificare a nivelului contributiilor minime si maxime" sustinut de Presedintele Casei de Asigurari a Avocatilor (CAA) in numele Consiliului CAA (inclusiv Procesul – Verbal al Consiliului CAA)

Dam publicitatii "Raportul privind propunerile C.A.A. de modificare a nivelului contributiilor minime si maxime" sustinut de Presedintele CAA in plenul sedintei Consiliului UNBR din 09.12.2017

Dăm publicității „Raportul privind propunerile C.A.A. de modificare a nivelului contribuÈ›iilor minime È™i maxime” susÈ›inut de PreÈ™edintele Casei de Asigurări a AvocaÈ›ilor (CAA) în numele Consiliului CAA (inclusiv Procesul – Verbal al Consiliului CAA) în plenul È™edinÈ›ei Consiliului UNBR din 09 decembrie 2017 pentru dezbaterea È™i adoptarea hotărârilor privind majorarea pensiilor în sistemul CAA cu 5% È™i, corespunzător, majorarea cotelor maxime È™i cotelor minime datorate lunar de avocaÈ›ii definitivi către CAA, cu menÈ›inerea cotei de contribuÈ›ie de 11% datorată la bugetul CAA È™i a contribuÈ›iei minime datorată de avocaÈ›ii stagiari. Cele două hotărâri adoptate sunt:

– Hotărârea Consiliului UNBR nr. 291/09.12.2017 prin care s-a decis că începând cu data de 01 ianuarie 2018, valoarea punctului de pensie în sistemul de pensii și asigurări sociale al avocaților este de 1.275 lei;

– Hotărârea Consiliului UNBR nr. 295/09.12.2017 prin care s-a decis că se menține contribuția procentuală individuală obligatorie a tuturor avocaților cu drept de exercițiu al profesiei la sistemul C.A.A. la valoarea de 11% și se menține cota minimă de contribuție obligatorie pentru avocații stagiari la valoarea de 80 lei.