ANUNÈš – SELECÈšIE PARTICIPANTI. RUNDA A 4-a A PROIECTULUI "MULTILATERAL EXCHANGE OF LAWYERS"

ANUNÈš - SELECÈšIE PARTICIPANTI. RUNDA A 4-a A PROIECTULUI "MULTILATERAL EXCHANGE OF LAWYERS"

Avand in vedere anuntul public  privind selecția avocatilor pentru proiectul Multilateral Exchange of Lawyers publicat pe site www.unbr.ro la data de 31 mai si  anuntul public  din 12 iulie 2018 privind rezultatul  selecției efectuate în cadrul proiectului in sensul  inscrierii  pe  lista de rezerva a proiectului a tuturor candidatilor (care figurează  în tabelul de mai jos), fiind comunicată în acest sens coordonatorului  proiectului, Fundația Europeană a Avocaților,

anuntam pe toti cei inscrisi in aceasta lista de rezerva cu privire la necesitatea de a confirma disponibilitatea de participare in proiect si de mentinere a aplicatiei depuse anterior pentru etapa   a 4 a a proiectului, ce se va desfasura in perioada ianuarie-aprilie 2019.

Selectia din lista va viza alegerea  a 3 avocati ce vor participa la etapa a 4 a , desfasurata in perioada ianuarie –aprilie 2019.

Reamintim urmatoarele  informatii relevante :

Statele membre de destinație pot fi: Franța (Paris), Olanda (Haga), Grecia (Atena), Republica Cehă, Polonia și Lituania.

Costurile sunt subvenționate parțial de Comisia Europeană după cum urmează: (a) cheltuielile de călătorie vor fi rambursate până la 500 EUR; (b) diurna (reprezentând costul cazării și al meselor) este de 100 EUR pe zi, cu un total de 1400 EUR pentru perioada de două săptămâni.

Va rugam sa transmiteti pe adresa unbr@unbr.ro  formularul de înscriere completat, cu menționarea în titlul mesajului a numelui candidatului, a titlului proiectului (Multilateral exchange of lawyers) precum și a perioadei de schimb pentru care s-a făcut opțiunea.

Termenul de primire a confirmarii disponibilitatii este 19  noiembrie  2018. Decizia privind selectia celor 3 avocati participanti la  aceasta a 4 a runda  va fi comunicată public pe site-ul  UNBR.

Multilateral Exchange of Lawyers – Practical guide

Nr crt.Nume si prenumeBaroul
1.Anghenie Maria-MadalinaBucurești
2.Bîrta VladBucurești
3.Busuricu Luminita – AndreeaBucureÈ™ti
4.Cristea Loredana-MihaelaBucurești
5.Dianu-Buja LiviaBucurești
6.Enache GeorgianaBucurești
7.Gâță Carmina IuliaBucurești
8.Gherman PatricieaBucurești
9.Juncu Maria-MadalinaBucurești
10.Mușat Cristian-IonuțBucurești
11.Nistorescu VladBucurești
12.Stanciu Corina – AlecsandraBucureÈ™ti
13.Ticu Anca GeorgianaBucurești
14.Zincă AndraBucurești
15.Muresan Iulia-DanielaCluj
16.Zsifkov CristianTimis
17.Fercea Victor – GeorgeTimiÈ™
18.Rez OvidiuTimiÈ™
19.Soceanu Claudia Rocsana MariaTimiÈ™